BAŞKAN SAYIN'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

.

Korona virüs (covid-19) ile mücadelede her bireyin çok önemli olmasının yanında şu anda en önemli yükü sağlık çalışanlarımız üstlenmektedir.Bizde Kurucaşile Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımıza hem teşekkür hemde bir ihtiyaçları olduğunda Belediye olarak hem daim onların yanında olduğumuzu hatırlatmak için kısa bir ziyaret gerçekleştirdik.Ayrıca Belediye ekiplerimiz tarafından Kurucaşile Toplum Sağlığı Merkezi,Kurucaşile Aile Hekimliği,Tekkeönü Aile Hekimliği binaları dezenfekte edilerek,hekimlerimize ve sağlık çalışanı arkadaşlarımıza koruyucu maske,eldiven,el dezenfektanı,koruyucu tulumlarını nacizane hediyemiz olarak kendilerine teslim ettik.Tüm Kurucaşile olarak onlara görevlerinde başarılar dilediğimizi ve dualarımızın onlarla olduğunu aktardık.EVDE KAL KURUCAŞİLE.

• ZİYARET