BAŞKAN SAYIN'IN YENİ YIL MESAJI

Kurucaşile Belediyesi olarak 2019 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.
Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.

Kurucaşile Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Kurucaşile’mizi layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır.

Kurucaşile Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Ülkemizin ve asil milletimizin huzur ve güvenliğine yönelik yapılan her türlü tehdit ve tehlikeye karşı gece-gündüz, yaz-kış demeden azim ve kararlılıkla mücadele eden Aziz Türk Ordumuza ve Emniyet Güçlerimize her zaman başarılar ve muzafferiyetler diler ,

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.”