BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZİHNİ SAYIN'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Mehmet Zihni SAYIN'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitim, çağdaş dünyayla bütünleşme sürecini hızlandıran, yaşam kalitesini artıran ve uygarlık yarışında toplumlara güç katan en önemli ve etkili araçtır.

Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür vicdanı hür kişiler olarak yetişmeleri için bin bir fedakarlıkla çalışan, öğretmenlerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmenimiz Gazi  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum.