BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZİHNİ SAYIN'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü büyük bir neşeyle, coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihinde ulaştığı en muhteşem zirvesidir. Cumhuriyetimizin kuruluş süreci de milli tarihimizin kaydettiği en büyük mücadelelerden biri olmuştur.

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz her zaman tüm gücüyle çalışacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutlar, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını, vatanı için canını, kanını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün hemşerilerimi sevgiyle selamlarım.