BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET ZİHNİ SAYIN’IN 5 ARALIK DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET ZİHNİ SAYIN’IN 5 ARALIK DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJI

İnsan yaşamının her alanında mühendislerin etkisi ve katkısının olduğunun altını çizen Başkan Sayın, “Mühendislik,  teorik bilgiyi, pratik bilgiye dönüştürme sanatıdır. Bu vesile ile bulundukları ortamın, yaşadıkları çevrenin, imarına, gelişmesine, güzelleşmesine ve kalkınmasına katkıda bulunan, en kötü koşullarda bile ilkelerinden, değerlerinden taviz vermeyen tüm mühendislerimizin ve değerli meslektaşlarımın 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nü kutluyorum.” dedi.