BELEDİYE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Kurucaşile Belediyesi bünyesinde çalışan personeline yangın, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Kurucaşile İlçesinde, Belediye bünyesinde çalışan tüm personele yangın, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim seminerinde Yangın Eğitim Uzmanı Derya ACAR, İş Güvenliği Uzmanı Coşkun ERDEMİR ve İş Yeri Hekimi Emine GİRDİ tarafından işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, yangına müdahale, iş güvenliği ekipmanların tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması gibi konularda bilgiler verildi.