CİDE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EŞREF MUTLU, KURUCAŞİLE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZİHNİ SAYIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref MUTLU, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni SAYIN’ı makamında ziyaret etti.

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref MUTLU, Cumhuriyet Halk Partisi Cide İlçe Başkanı Mehmet EREN Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni SAYIN’ı makamında ziyaret etti. Aynı coğrafyanın belediyelere getirmiş oldukları avantaj ve dezavantajların görüşüldüğü sohbet Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref MUTLU’nun Sultan Kayığı ve Cide’ye özgü yöresel hediye paketini Belediye Başkanı Mehmet Zihni SAYIN’a takdimi ile sona erdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu.