Elazığ ve Malatya Depremi İçin Yardım Aracımız Yola Çıktı

Elazığ ve Malatya depreminden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmak için Bartın Valiliği tarafından koordine edilen yardım kampanyasına Kaymakamlık ve Kurucaşile Belediyesi ortaklığında hazırlanan araçla katıldık. Vatandaşlarımızın katkılarıyla kısa sürede hazırlanan yardım aracı için emeği geçen her bir arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Elazığ ve Malatya depreminden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmak için Bartın Valiliği tarafından koordine edilen yardım kampanyasına Kurucaşile Kaymakamlığı ve  Kurucaşile Belediyesi ortaklığında hazırlanan araçla katıldık. Vatandaşlarımızın katkılarıyla kısa sürede hazırlanan yardım aracı için emeği geçen her bir arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederiz.