Ulu Önder Atatürk’ün Ölümünün 81. Yılı Anma Programı

Ulu Önder Atatürk’ün Ölümünün 81. Yılı Anma Programı Hükümet Konağında Kaymakam Muhammet GÜZEL ve Belediye Başkanı Mehmet Zihni SAYIN tarafından  Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı. Saat: 09.05’te özel araçların siren ve alarm sistemlerinin çalıştırılmasıyla birlikte protokol üyeleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerimizin ve halkında katıldığı törende iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile çelenk sunma töreni sona erdi.

Kurucaşile Ortaokulu Salonunda Anma Programı gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini belirtilen konuşmanın yapılması, video gösterisi, ödül töreni, anasınıfı gösterisi, Atatürk ile ilgili şiir, tiyatro ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar müzik dinletisi ile sona erdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 81. yılında saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.